Cananga
Wat betekend Canaga eigenlijk ? Cananga komt eignelijk van het latijnse woord: Cananga odorata. Wat de Latijnse benamimg is voor heerlijke ruikende bloem (en onze favoriet) Ylang Ylang ! Gedreven door een grote passie voor essentiële oliën en aanverwante artikelen zijn wij onze webwinkel gestart in 2021. Essentiële oliën als “de essentie” van alles wat leeft. De natuur geeft het aan ons, og eigenlijk hebben we het te leen. Canaga wil dan ook met het diepste respect met deze kostbaarheden omgaan. Bij Cananga draait alles om het leveren van de beste kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs. Wij zijn trots dat wij ons eigen merk essentiële oliën verkopen, zo kunnen wij de zuiverheid en de puurheid hiervan garanderen !

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 10-07-2023 stopgezet

10
2 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Françoise
  Review voor Cananga

  Geweldige service naast de bestelling en goed advies bij alle mix mogelijkheden!
  Heerlijke geuren en ben er blij mee

  Antwoord van Cananga

  Fijn om te horen Françoise. Geniet ervan.

 • Yara
  Review voor Cananga

  Heerlijke geuren, goede service! Ik heb er ook gelijk een diffuser bij besteld en die doet het goed, ook leuk dat er gekleurd licht in zit. Ik ben nu al heerlijk ontspannen door de geur die "liefde" heet. Aanrader!

  Antwoord van Cananga

  Hoi Yara. Hartelijk dank voor dit mooie review. En wat fijn dat je nu al geniet van onze producten. En een beetje "liefde"...dat kunnen we zeker in deze tijden allemaal wel gebruiken !!