Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Candysensation heeft 1 4 ster reviews 1
Candysensation heeft 0 3 ster reviews 0
Candysensation heeft 0 2 ster reviews 0
Candysensation heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Kevin Velthuis

Snoep zoals snoep bedoeld is! Makkelijk een heerlijke mix samengesteld en het gezin hiermee blij gemaakt. Snel bezorgd, tot de volgende keer:)

2. Noor

Heerlijke snoepen!! Veel soorten en smaken.

3. Hoe zou je Candysensation beoordelen?

4. Marco

Snelle levering , heerlijke snoepjes fijn dat ik mocht mixen naar mijn wensen , vaste klant geworden!

5. Safia

Ik ben super tevreden over mijn snoepbestelling! Wat het extra bijzonder maakte, is dat jullie zelfs mijn favoriete snoep uit mijn jeugd in het assortiment hebben. Die had ik echt al jaren niet meer kunnen vinden, dus dat was een hele leuke verrassing. Alles was vers, lekker en snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

6. Ruud

Veel variatie goede kwalitatieve snoep, en ook nog eens een snelle levering. Als snoep liefhebber heb ik bij bij meerdere webshops besteld. Maar candy sensation blijft mijn favoriet.

7. Ouiam

Echt genoten van de snoepjes! Alles was lekker vers en vol smaak. Ook heel fijn dat jullie zo’n groot assortiment hebben, er is altijd wel iets wat je lekker vindt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Bedankt voor de snelle verzending en de fijne service!