Carnifari Vleesetende Planten

Carnifari Vleesetende Planten

Carnifari Vleesetende Planten is een webshop ontstaan uit liefhebberij. We werken op een hobbymatige en kleinschalige manier en hebben er plezier in om ook anderen kennis te laten maken met deze fascinerende plantenwereld. Daarom kiezen we ervoor om niet alleen verkoopproducten op deze site te plaatsen maar ook uiteenlopende informatie over de vleesetende plant
De zekerheden van https://www.carnifari.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.