Carrièrepoort

Carrièrepoort

Loopbaancoaching, outplacement, reïntegratie, leiderschapsontwikkeling en training
loopbaanbegeleiding
De zekerheden van https://carrierepoort.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Carrièrepoort is een dienstverlenend bureau gericht op vraagstukken die gaan over de ontwikkeling van medewerkers in organisaties. We zijn een jong en energiek bedrijf, met een concrete aanpak en groot zakelijk netwerk, ook voor 50+. De mens én het resultaat staan bij ons centraal. Vandaar dat onze dienstverlening altijd eerlijk is en klachten hoog serieus worden genomen. Net als de werknemer en het mens, ontwikkelen wij ons ook duurzaam door. Feedback van cliënten en werkgevers is hier leidend in.


Bekijk Manifest