M
Goed verpakt snel verzonden .
Was zeer blij met mijn bestelling . -
Jesse Melkert
Goede prijs en snelle bezorging
Hoe beoordeel je CatchYourCards?
Eric Liu
Snelle levering altijd
Jeroen P
Snelle service en goede prijzen voor de producten!
Jolanda De Rijk
Snel geleverd
Jordy De Graeve
Goenn
Nick Willems
Snelle levering!
Kyle Maguire
Package received as expected - Easy and good service.
Antwoord van CatchYourCardsHi Kyle,
Big thanks to your honest review! We are glad that everything was as expected!
Team CatchYourCards -
Peggy
Goede prijs en levering.
Antwoord van CatchYourCardsBeste Peggy,
Dank voor je review. Goed om te horen dat zowel de prijs als de levering naar wens waren. Daar doen we het voor.
Noah
Mooie prijzen! Goed ingepakt en goede hits
Antwoord van CatchYourCardsBeste Noah,
Dank voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de prijzen en de manier van verpakken. En mooi meegenomen dat de hits ook meevielen.
Jacketti
Snel geregeld, goed verpakt verzonden en binnen een paar tellen geholpen via Whatsapp
Antwoord van CatchYourCardsBeste Jacketti,
Dank voor je review. Fijn dat alles snel en netjes is verlopen, en goed om te horen dat ons team je direct via Whatsapp kon helpen. Dat is precies hoe we het willen hebben.
LT
Altijd snel verzonden en netjes verpakt!
Antwoord van CatchYourCardsBeste LT,
Bedankt voor je review. Mooi om te horen dat je bestellingen steeds snel en netjes bij je aankomen. We blijven dat niveau vasthouden.
Michael D
goede en snelle levering
top bedrijf elke keer weerAntwoord van CatchYourCardsBeste Michael,
Bedankt voor je vertrouwen en je positieve woorden. Fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om elke bestelling met de juiste aandacht te verwerken.
Tot de volgende keer.
Wing
Super snelle levering en de boxen waren individueel zeer goed verpakt. Dat maak je niet vaak mee. Top service!
Antwoord van CatchYourCardsBeste Wing,
Dank voor je mooie review. Goed om te horen dat de levering snel was en dat de verpakking naar wens was. We doen ons best om alles netjes en veilig bij klanten aan te laten komen. Fijn dat het is opgevallen.
Graag tot een volgende bestelling.
Tomas Kosten
Snel geleverd en netjes ingepakt
Antwoord van CatchYourCardsBeste Tomas,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering vlot was en de verpakking netjes. Daar blijven we ons best voor doen.
Anoniem
Snelle levering!
Antwoord van CatchYourCardsBeste klant,
Dank voor je review. Fijn dat de levering snel was. We blijven ons best doen om dat zo te houden.
Samuel Cin
Snelle levering en nog redelijk prijs
Antwoord van CatchYourCardsBeste Samuel,
Dank voor je review. Goed om te horen dat de levering vlot en de prijs naar verwachting was.
We stellen het op prijs.
Lee
Snel en goed verzonden
Antwoord van CatchYourCardsBeste Lee,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je bestelling snel en netjes is verzonden. We waarderen het zeer.
Dries Van Roie
Snel en goed verzonden
Antwoord van CatchYourCardsBeste Dries,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je bestelling snel en netjes is aangekomen. Daar doen we het voor.
Patrick
Snelle levering en goed verpakt!
Antwoord van CatchYourCardsBeste Patrick,
Dank voor je review. Fijn dat de levering snel en de verpakking naar wens was. Daar blijven we ons best voor doen.