Charmin's Ringen

Charmin's Ringen

Met meer dan 500 verschillende soorten, zijn we de grootste ringen-webshop van Nederland.

Wordt blij van onze enorme collectie ringen op Charmin'sringen.nl! Of je nu op zoek bent naar smalle ringetjes, brede ringen, stapelringen, statement rings, kinderringen, kleurrijke ringen, zegelringen, pinkringetjes, vintage ringen, birthstone ringen & letterringen ringen in staal of met laagjes goud, rosé en zwart, we hebben het allemaal!

En het beste nog: onze ringen zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal of sterling zilver en zijn anti-allergisch met prijzen van € 9,95 tot € 19,95.

Sinds 2006 ontwerpen en produceren we al onze ringen met heel veel plezier en liefde.

Liefs Bibi van Charmin's Ringen
De zekerheden van https://charminsringen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest