Charmin's Ringen
Anton Jooren
ik had de verkeerde maat besteld en binnen een paar dagen werden de ringen omgeruild
Prima serviceAntwoord van Charmin's RingenWat fijn dat je zo tevreden bent – dankjewel!
Solveig Van Beele
Mooi voor een mooi prijsje
Antwoord van Charmin's RingenZo fijn om te lezen – dankjewel!
Hoe beoordeel je Charmin's Ringen?
Sanne M
Heel blij mee ziet er goed uit
Antwoord van Charmin's RingenHeel erg bedankt voor je positieve feedback! 🙏
yvon Werdler ruijzendaal
Snel leuk lief 🥰
Antwoord van Charmin's RingenDankjewel! We zijn blij dat je tevreden bent.
Ellen
Mooie website en duidelijk, snelle levering en super mooie ringen. Ik zal beslist weer iets bestellen.
Antwoord van Charmin's RingenWat een topbericht! Bedankt voor je vertrouwen.
T Lodewikus
Leuke prijzen. Ruim assortiment. En een fantastische service
Antwoord van Charmin's RingenBedankt voor je review, we waarderen het enorm!
Karin
Snelle levering, leuke ringetjes in juiste maat
Antwoord van Charmin's RingenHeel erg bedankt voor je support! 🙌
I
Mooie ringen, super vriendelijke klantenservice !
Antwoord van Charmin's RingenDankjewel voor je fijne review! 😊
Anita Heide
Mooie prijzen , prachtig ringetje
Antwoord van Charmin's RingenSuperlief dat je de tijd nam om dit te delen – dankjewel!
Elly
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Antwoord van Charmin's RingenJouw woorden maken onze dag! 💛
Marion
Mooie ringen, eindelijk iets waar ik niet allergisch voor ben, super snelle leveringen en prima prijzen
Antwoord van Charmin's RingenMooie review – dank je wel daarvoor!
Mirjam
Vooralsnog heb ik mijn bestelling na een week nog niet ontvangen en ook nog geen aankondiging in de PostNL app dat er iets onderweg is, dus helaas... Kan niks zeggen over kwaliteit oid. Hopelijk komt het nog, dan zal ik updaten. 🤷♀️
Update een dag later: PostNL heeft het blijkbaar nog niet door, want in de app nog steeds niets, maar hoera! In mijn brievenbus vandaag alsnog mijn bestelling! Bedankt, ben er eg blij mee! Eindelijk fidgetten zonder dat het opvalt ❤️Antwoord van Charmin's RingenFijn te horen! veel plezier met de ringen, mocht er wat zijn dan hoor ik dat graag.
Anke Zegers
Super leuke ringen en mooi van kwaliteit
Antwoord van Charmin's Ringen♥
Anke Fley
Alles super! Sehr schöne Ringe, schneller Versand!
Antwoord van Charmin's Ringenyeah! ♥
Jenn
Mooie ringetjes, gelijk geholpen...lieve vrouwen
Antwoord van Charmin's RingenLief! ♥
p
snel geleverd, leuk cadeautje erbij
Antwoord van Charmin's RingenGraag gedaan! ♥
Marion
Super mooie ringen
Antwoord van Charmin's RingenJaaaaa! vinden wij ook ♥
Lesley-Jill Jansen
De ringen kwamen mooi verpakt aan en zien eruit zoals beschreven. Maat klopt ook. Ik heb ze net pas, dus kan niks zeggen over dragen of verkleuren maar ze zien er stevig en mooi afgewerkt uit.
Kreeg er ook nog een mooi armbandje als kadootje bij.Antwoord van Charmin's RingenSuper! ♥
Sylwia Smagiel
Alles bestens
Engel Hoonaard
Heb helemaal niks ontvangen!!!
Antwoord van Charmin's RingenBeste Engel,
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen uw frustratie, maar willen graag benadrukken dat we helaas geen eerdere melding van dit probleem van u hebben ontvangen.
Uw bestelling is op tijd door ons verzonden. Het lijkt erop dat de envelop mogelijk bij de post kwijtgeraakt is, iets waar wij helaas geen directe invloed op hebben. Wij lossen dit uiteraard graag samen met u op!
Neem contact met ons op via info@charmins.nl zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen uitzoeken en oplossen.
We stellen het op prijs als u eerst contact met ons opneemt in het geval van problemen, zodat we een kans krijgen om te helpen.
Bibi
Charmin’s Klantenservice