Chennies Candles

Chennies Candles

Hi! Mijn naam is Cheyenne en samen met mijn lieve vriendje Aksay is Chennies Candles opgericht. Het begon voor mij als een creatieve hobby, maar ook om de mensen om mij heen te verwennen met mooie kaarsjes. Totdat mijn vriend met zijn e-commerce achtergrond besloot dat iedereen de kans moet krijgen om te beschikken over deze kaarsjes. Wat ontstaat er met de versmelting van creatief & e-commerce?.... Inderdaad Chennies candles! Chennies candles bestaat uit een assortiment van handgemaakte 3D (decoratie) kaarsen met ieder zijn eigen unieke twist eraan. Wij wensen jullie veel kijk plezier en hopelijk kunnen jullie net zo veel genieten ervan als wij doen met het opzetten en maken ervan.

Onze kaarsen worden met de hand gemaakt en verfijnd met liefde en aandacht voor detail in hartje Breda. Alle kaarsen ondergaan een kwaliteitscontrole om de tevredenheid van de klant te garanderen. Houd er echter rekening mee dat door de aard van sojawas kleine imperfecties kunnen voorkomen, oftewel elke kaars is uniek!
De zekerheden van https://chennies-candles.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.