Chrome Delete

Chrome Delete

Chrome Delete - Ontchromen met de hoogste kwaliteit carwrap folie.
De zekerheden van https://www.chromedelete.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

World Wide Wrap®, sinds 2014 de grootste carwrap community in EU, ging samenwerkingen aan met fabrikanten zoals Avery Dennison® en distributors zoals Vink VTS om nóg meer kennis en ervaring bij elkaar te brengen. Om vervolgens met deze gebundelde kennis en ervaring de consumenten markt beter voor te kunnen lichten over de verschillende kwaliteiten binnen deze branche. In 2018 werd Chrome Delete® opgezet. Professionals gebruikte al los gesneden rolletjes of sneden zelf stroken uit restmateriaal. Maar dat moest sneller en efficiënter kunnen. En bovendien moest het materiaal ook makkelijker en veiliger op te bergen zijn na gebruik.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.