Ciccio Caffè

Ciccio Caffè

Zonder koffie begint je dag toch een stuk minder lekker. Met goede koffie kan je dag al bijna niet meer stuk. Of je nou (thuis) werkt, bezoek hebt of even een helemaal alleen een momentje van ontspanning zoekt. Onze koffies zijn zo afgestemd dat er voor elk moment en voor elke smaak iets voor jou bij zit. Of je nou filterkoffie zet, een espressomachine hebt of voor een moka-potje kiest. Zijn onze bonen eenmaal gemalen, dan houdt niets je tegen om op jouw manier een heerlijke kop koffie te maken.

Ciccio Caffè staat voor kwaliteitsbonen, ambachtelijk gebrand, en tegen een vriendelijke prijs. Klik hieronder om al onze koffiesoorten te bekijken.
De zekerheden van https://cicciocaffe.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest