Cilinders.nl

Cilinders.nl

Cilinders.nl is een Nederlandse onderneming met meer dan 35 jaar ervaring in de hang- en sluitwerk branche. Door de kennis en connecties in deze branche beschikt Cilinders.nl over een perfect netwerk van toeleveranciers. De cilinders worden in eigen beheer en uit eigen voorraad voor u op maat gemaakt. Onze experts kunnen voor u onder andere cilinders op maat maken, cilinders op sleutelnummer bij maken en sluitplannen opstellen. Prijs, service en kwaliteit staan bij ons op het hoogste niveau.
De zekerheden van https://www.cilinders.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.