Classique Garments

Classique Garments

Ontdek tijdloze elegantie en hedendaagse stijl bij Classique Garments, dé online bestemming voor hoogwaardige kleding.

Classique Garments staat kwaliteit centraal. Onze zorgvuldig samengestelde collectie omvat een breed scala aan kledingstukken voor zowel dames, waaronder luxe shirts, chique jurken, trendy jassen en nog veel meer. Elk item weerspiegelt de unieke visie en vakmanschap van de meest gerespecteerde modehuizen ter wereld.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.