CleanioShop

CleanioShop

Welkom, bij onze webwinkelkeur pagina. Wij proberen elke bestelling goed, snel en netjes bij u te laten bezorgen. Wij vinden het fijn en belangrijk dat klanten hun tevredenheid met met ons en met andere klanten willen delen zodat wij eventuele ontevredenheid ook kunnen verbeteren.
schoonmaakmiddelen schoonmaakartikelen schoonmaakgroothandel
De zekerheden van https://cleanioshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn in 2012 begonnen met het verkopen van reinigingsmiddelen, na veel vraag naar aanverwante artikelen zijn we in 2014 het assortiment flink gaan uitbreiden. In 2016 zijn we gestart met een nieuwe webshop platform en hebben geïnvesteerd in de toekomst en hebben alles volledig geautomatiseerd en de webshop een boost gegeven. In 2019 zijn we over gegaan naar een nieuwe bedrijfspand waar we nóg verder kunnen uitbreiden. inmiddels hebben we een assortiment met ruim 20.000 schoonmaakartikelen en reinigingsmiddelen waar we ook nog eens zelf de kennis van hebben, én daarnaast 85% van het assortiment direct uit eigen voorraad kunnen leveren.


Bekijk Manifest