Clever Gaming

Clever Gaming

Al vanaf 2014 voorziet Clever Gaming de liefhebber van unieke controllers. Clever Gaming zorgt ervoor dat gamers zich speciaal voelen. De standaard zwarte controller gaat vervelen of je wilt een boost ontvangen in je spelvaardigheid. Clever Gaming bouwt controllers van Playstation en Xbox compleet naar de wensen van de klant. Zo zorgen zij er ook voor dat iedere controller weer uniek is. De bestseller betreft de Rapid-fire modificatie. Als unieke verkooppartij in Europa zorgt Clever Gaming ervoor dat je voordelen ontvangt in het offline & online gamen. Wie wilt er nou niet automatisch gaan liggen zodra hij begint te schieten?
De zekerheden van https://clever-gaming.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.