Cocktails by Nina

Cocktails by Nina

Cocktails by Nina is in 2017 opgezet door Ruud en Nina Stumpel. Als doel hadden ze voor ogen om de lekkerste cocktails van Nederland te maken, afgeleverd bij de klant thuis.

Cocktails by Nina is een online cocktailbedrijf en verkoopt ready-to-serve cocktails, mocktails en cocktail accessoires. Het bedrijf werkt met een make-to-order concept, dit betekent dat dat de cocktails worden bereid zodra de order wordt geplaatst. Door de herbruikbare glazen flessen en verse ingrediënten waarmee de drankjes worden bereid, zal elk drankje een andere en unieke belevenis geven.

Inmiddels bezorgt Cocktails by Nina door heel Europa. De cocktails zijn geschikt voor elke gelegenheid. De grootste feesten, de meest intieme momenten, om indruk te maken op iemand of tijdens de koude winters om het warm en gezellig te maken.

 

Daarnaast houdt Cocktails by Nina zich ook bezig met evenementen, specifiek met het live shaken op locatie.
De zekerheden van https://cocktailsbynina.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest