Top dekbedovertrek super mooi en slaapt heerlijk 👌👌👌
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Gerda Lammers
- Marleen van Norden
Ziet er prima uit. Bezorging ok. Prachtig spul.Maar ik schrik beetje van de kreukels en had gehoopd dat het strakker zou zitten. Wellicht na was beurt. Laat het nog weten.
Hoe zou je Coco & Cici beoordelen?
- Renate
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe lakens! Ze voelen heerlijk zacht en comfortabel aan en passen perfect om het matras. De kwaliteit is uitstekend: zelfs na meerdere wasbeurten blijven ze mooi, zacht en prettig aanvoelen. Ik slaap er heerlijk onder en geniet elke nacht van het extra comfort. Absoluut een aanrader
- Priscilla
Na talloze reviews te hebben gelezen en jarenlang naar het geklaag van mijn man te hebben geluisterd dat hij het veeeeeel te warm heeft in bed, hebben we de stap naar Tencil beddengoed van Coco en Cici gemaakt. En naar volle tevredenheid! De stof is heerlijk zacht, het beddengoed lekker ruim. Het wassen komt wel nauw (volg de wasinstructies echt heel precies voor behoud van de mooie stof!!) Verder top service toen er iets niet helemaal goed is gegaan. Dit is uitstekend en snel opgelost. Enige tip om het nog beter te maken: keuze van kussensloopmaat zelf kunnen maken bij een set
- Libeth Feith
snelle levering en goede communicatie
- Sander Korte