Coco & Cici
Tessie Laman trip
Geweldige service, mooie duidelijke site!
Tirza
Super snelle bezorging en daarnaast de allerzachtste lakens ooit! Ik ben verkocht en ga zeker vaker bestellen. Dank!
Hoe beoordeel je Coco & Cici?
Geert Decresson
Snelle en correcte levering
Daantje
Hemels slapen!
Monique
Zalig beddengoed!
Daniëlle
Het blijft heerlijk zacht beddengoed. Dit is nu de derde. Wij kopen niks anders meer 🤩
M. van Velthoven
Ik had al omschreven dat het nachthemd van hoge kwaliteit is. Maar ik wil nog aangeven dat de communicatie ook heel fijn en persoonlijk is verlopen, als ook de retourregeling. Uiteindelijk heb ik 2 nachtjaponnen besteld, heel blij mee!
Jolanda Heijmans
Mijn derde dekbedovertrek van Coco & Cici. En weer zo’n mooie. Na mijn eerste aankoop geen ander merk meer op mijn bed gehad. Heel blij mee!
Yvonne
Geweldige service
Lisan
Top service! Was een kortingscode vergeten en dat werd achteraf alsnog verrekend!
Sandra
Door de duidelijke informatie op de website, kon ik goed bepalen wat ik wilde bestellen. De bestelling werd snel verwerkt en verstuurd. Ik ben er heel blij met mijn nieuwe beddengoed.
Jesse Buitenhuis
Fijn dekbed en super snel geleverd (de volgende dag).
Elle
Zeer vreemd dat er geen passende maat dekbedovertrek bij het dekbed wordt aangeboden. Ook al per mail aangegeven.
Verder erg jammer dat er wel een gratis dekbedovertrek werd aangeboden bij aankoop van een dekbed, maarja, die is er dus niet in hetzelfde formaat (260x240) en dan krijg je dus zelfs niet een korting op het dekbed (ook per mail aangegeven).
Ook zitten de lusjes niet op dezelfde plekken van de herfst en zomerdekbedden. Beetje slecht, het dekbed is wat dat betreft duur genoeg.
Wel snelle reactie per mail, maar helaas zonder oplossing. -
HJ
Beleef het, dit voel je direct!!
Jan Witkamp
Heerlijk dekbed. Na vele andere dekbedden geprobeerd te hebben heb ik eindelijk het hoogzomer dekbed van C-C gevonden wat wel heerlijk ligt en niet te warm is. En wat een lekker stofje!
Derek Hengeveld
Ligt fantastisch
Kitty
Prachtig verpakt en snel geleverd.
Daniëlle
De service bij de webwinkel was helemaal prima. Het product was van goede kwaliteit, voelde heerlijk, maar het dekbed was helaas niet warm genoeg.
Marion Loermans
Graag wil ik delen dat de service van Coco Cici enorm goed is, op alle vragen krijg je snel antwoord. Vriendelijk en met respect kijken ze met je mee. Aarzel niet om te proefslapen, hoe je het ook vindt, jouw reactie wordt serieus genomen! De manier waarop verdiend echt 5 sterren.
Martine
Had het veel eerder moeten kopen