Coco & Sebas

Coco & Sebas

Sparkle up your day! Bij Coco & Sebas vind je de lekkerste chocolade van Nederland. Van traditionele pindarotsjes en chocoladerepen tot de lekkerste bonbons en de meest luxe chocolade giftboxen.
De zekerheden van https://www.cocosebas.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bonbons die smaken als puur geluk. Repen verpakt als verleiding die je niet kunt weerstaan, cadeau's die sprankelen. Oog en tongstrelend. Coco & Sebas belooft je de smaak van je leven. In 2017 begonnen met het idee om met een team van top-patissiers prachtige cadeautjes te creëren. De meest luxe en verfijnde chocolade producten op basis van topkwaliteit, duurzame cacao, onderscheidend en stijlvol verpakt. Binnen een jaar was de ruimte achter de winkel in Best veel te klein en zijn we verhuisd naar een moderne locatie in Oirschot van waaruit we onze Coco & Sebas creaties maken en leveren aan klanten in binnen en buitenland.


Bekijk Manifest