Colorsofnature.nl/producten

Colorsofnature.nl/producten

Gebruikte lenzen en nieuwe fotografie producten .
Vintagelenzen .
Fotoproducten.
De zekerheden van https://www.colorsofnature.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Jaren geleden kwam ik in contact met oude fotolenzen , Vintagelenzen ook wel genoemd .Via een moderne adapter zijn ze te gebruiken op je moderne camera middels een adapter .Helemaal enthousiast ! De fraaie lenzen geven mooi zacht effect en zo is mijn passie begonnen met het verzamelen van de diverse lenzen .Het geven van workshops is een andere passie en zo werd mijn bedrijf een feit , inmiddels kwam de webshop erbij en importeer ik lenzen uit andere landen . Gekeurd en wel worden ze dan verkocht .


Bekijk Manifest