Coloured Vinyl
Coloured Vinyl: dé bestemming voor unieke gekleurde LP's. We streven ernaar een boeiende omgeving te creeëren waarin je niet alleen onze uitgebreide collectie vindt, maar waar we ook een bron van inspiratie willen zijn. Wij beseffen dat het niet alleen om de muziek gaat, maar ook om alles eromheen!
cd's & vinyl platen
De zekerheden van https://www.colouredvinyl.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij vonden een verlaten platenspeler en begonnen albums te verzamelen. Tot onze verrassing ontdekten we gekleurde LP’s, iets wat we nog niet eerder hadden gezien. Het was liefde op het eerste gezicht en vanaf dat moment was onze fascinatie voor ‘coloured vinyl’ geboren. Met Maico’s achtergrond in de marketing en Carice’s ervaring in de retail, wisten we dat we iets moesten doen met deze nieuwe passie. Tot onze verbazing was er nog geen andere aanbieder specifiek hierop gericht. Met een sterk gevoel voor ondernemerschap besloten we onze eigen webshop te starten, gewijd aan gekleurde LP’s. Zo ontstond het idee van Coloured Vinyl!


Bekijk Manifest