Coloured Vinyl
Sanne
Snelle verzending en goede kwaliteit!
Mark Brink
Zeer vriendelijk en snelle levering.
Hoe beoordeel je Coloured Vinyl?
Pieter Aue
Goede verzending en dik tevreden
Michel
Goede snelle levering in stevige doos. Telefonisch goed contact. En bij de LP zat een attent verjaardagskaartje.
Jaap
Goede service snelle verzending keurig verpakt een mooie prijs en ook nog een leuk persoonlijk berichtje.
Jaco Dekker
Prijs is prima, verzending goed geregeld product zoals omschreven en daarna nog een persoonlijke touch. Prima allemaal
Henk Van Rijn
Goed top
Andra Vervoord
Snelle levering, vriendelijke service
Ilse
De aankoop en betaling was gemakkelijk en de levering heel snel.
Daniel Boer
Snelle levering, goed verpakt en een handgeschreven bedankje, Top! Dan begrijp je hoe het werkt als shop!
Stefan Martens
Alles prima verlopen en een bedankje erbij is wel leuk.
Bianca Eckhard
Deze toppers zorgen voor snelle levering en goede kwaliteit
Roland Van Miltenburg
Deze lp werd snel geleverd. Helaas zat er een productfout in de lp. Een mailtje en alles werd geregeld. Topservice 👍
Anne
Goeie snelle service, prachtige plaaten! Dit was onze 2e aankoop zeker niet de laatste
Romy Gerritsen
Snel verzonden en goede prijs kwaliteit verhouding.
Raymond van Schaijk
Ik heb mijn deal als zeer prettig/goed ervaren. De ondernemers achter deze webwinkel hebben echt voor de volle 100% passie voor vinyl & zijn bovendien zeer klantvriendelijk. Ik raad de website aan iedereen aan & hoop nog vaker mooie deals met ze te sluiten. Bedankt voor de goede en prettige service!!!
C de Haan
Netjes alles afgehandeld. Keurig verpakt bezorgd. Goed geïnformeerd over status van verwerking. Fijn om op deze manier te shoppen.
Han Goossens
snelle levering en leuk dat er een hand geschreven berichtje bij zat.
Lieke
Goede service, snel verzonden, goed ontvangen!
Wiggert Slingerland
Mooie overzichtelijke website. Mega snelle verzending, zelfs vlak voor de feestdagen! Super verpakt; mooie doos, met piepschuim en als extra bescherming nog een buitenhoes om de LP! Ik had een plaat ontvangen waar de hoes een lichte beschadiging had, dit aangegeven via de mail, vervolgens een ander exemplaar gekregen. Bedankt Macio & Carice!