Comfective BV

Comfective BV

Het zo doeltreffend mogelijk inzetten van interne communicatiemiddelen om de productiviteit te verhogen is ons doel. We hebben dit zelfs verweven in onze bedrijfsnaam, Comfective is een samenvoeging van de Engelse woorden Communication & Effective. Elke situatie is uniek en heeft een eigen aanpak nodig, laat ons ook uw communicatie effectiever maken.

Comfective is een system integrator in de markt voor radiocommunicatie. Ons doel is om klanten die gebruik maken of gebruik willen gaan maken van radiocommunicatie een oplossing te bieden die past bij hun eisen en wensen op het gebied van effectiviteit, efficiency, functionaliteit en veiligheid.

Sterker nog graag maken we eerst samen met u een inventarisatie van uw eisen en wensen. Of het nu gaat om 2 portofoons of over een uitgebreid radionetwerk voor ons maakt dat niet uit. Het belangrijkste is dat wij u een oplossing bieden die optimaal bijdraagt aan uw bedrijfsprocessen.
De zekerheden van https://comfective.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.