Comfort Klompen

Comfort Klompen

Kwaliteit, comfort en innovatie: daar stáán we voor bij Comfortklompen.nl. Wij vinden dat medisch personeel het beste schoeisel verdient. En dat het er ook nog eens fraai uit mag zien. In ons assortiment van Bianco Molina vind je dus niet alleen moderne, duurzame zorgklompen met innovatieve technieken: onze klompen zijn ook nog eens voorzien van frisse, opvallende en originele designs.

In onze collectie vind je innovaties als de geveerde en luchtondersteunde zool. Onze klompen zijn van 100% natuurlijk materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een ultiem draagcomfort, het verbetert ook je houding. Hiermee verminder je op termijn klachten die kunnen ontstaan als gevolg van een verkeerde houding, zoals rug-, spier- en gewrichtspijn.
De zekerheden van https://comfortklompen.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.