Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

ComfortTuin heeft 0 4 ster reviews 0
ComfortTuin heeft 0 3 ster reviews 0
ComfortTuin heeft 0 2 ster reviews 0
ComfortTuin heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Ongekende service

Nog nooit zo’n duidelijke communicatie gehad Bas doet alles om de klant tevreden te houden. De eerste haard had vervoerd schade en we kregen binnen 24 uur een nieuwe opgestuurd. Bas antwoord gemiddeld binnen 10 min op je vraag.

2. Guy

Na heel wat vergelijken en opzoeken heb ik uiteindelijk gekozen voor de FYRA‑pelletkachel van ComfortTuin.nl, en wat een topbeslissing is dat geweest! De bestelling werd razendsnel en correct verwerkt, en de kachel kwam stevig en veilig verpakt aan . De montage verliep verrassend vlot. Alleen de aslade klemde een beetje bij het eerste gebruik, maar na een paar keer in- en uitschuiven werkte ook dat probleemloos. Wat me extra geruststelt, is dat het glas afzonderlijk te bestellen is in geval van breuk. Met een speelse hond in de tuin is dat toch een fijn gevoel van zekerheid.

3. Hoe zou je ComfortTuin beoordelen?

4. Edwin

Ik heb bij Comfort Tuin een BBQ besteld , het contact was buitengewoon goed . Zelfs op zaterdagavond nog een app bericht ontvangen. Daarna nog een goed advies om een cover bij te bestellen . Binnen paar dagen was alles geleverd . En uiteraard nog een app bericht of alles na tevredenheid was . Een dikke 10 , hier kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen

5. E. Jonkeren

Super snelle levering en top product! Kreeg er zelfs een mooie aansteker bij. Volgende bestelling gaat weer bij Comfort Tuin plaatsvinden

6. Wouter

Top geholpen!! Na even langs te mogen komen om de vuurkorf te bekijken ben ik goed geholpen en tot aankoop gegaan! Product inmiddels goed getest en werkt top!!! Aanradertje!

7. Uwe

Fantastische service ook na levering. Top