ComfortTuin

ComfortTuin

Producten die jouw buitenruimte gezelliger en warmer maken | Terrasverwarmers, vuurtafels, barbecues & meer...

✓ Gratis bezorging va. 100,- in NL & BE
✓ Persoonlijke service via WhatsApp, mail of telefoon
✓ 365 dagen retourrecht
✓ Eerlijke prijzen
9,9
  • Ingrid
    Review voor ComfortTuin

Gisteren eerste keer genoten van de Ignira, prachtige vlam heerlijke warmte. Precies wat er omschreven werd op de site. In contact met Bas is te merken dat hij hart heeft voor de zaak en goed klantcontact belangrijk vindt.

Antwoord van ComfortTuin

Super om te horen Ingrid. We wensen je nogmaals veel plezier met de pelletkachel. Graag tot de volgende keer 👋

• RG
    Review voor ComfortTuin

Onlangs de Volcano RVS zwart Large besteld. Top service van Comforttuin. Eigenaar kwam zelf even langs om de korf te laten zien. Dit was mogelijk omdat de webwinkel in mijn woonplaats gevestigd is. Nogmaals dank B.. voor de service en het mooie product

Antwoord van ComfortTuin

Dankjewel voor de review Rein! Mooi dat we het op deze manier konden doen. Graag tot de volgende keer 😁

• Hoe beoordeel je ComfortTuin?

• Arthur
    Review voor ComfortTuin

Nadat het de eerste keer niet goed ging werd het door Bas zonder problemen netjes opgelost geweldige service

Antwoord van ComfortTuin

Bedankt voor je beoordeling Arthur. Mooi dat we het goed en snel hebben kunnen oplossen! Veel plezier met de heater 👋

• Michiel
    Review voor ComfortTuin

Blij met onze nieuwe redFire tuin haard.
    We twijfelde tussen large en xl variant. Nu kwam Bas zelf met het idee om bij ons thuis langs te komen. Wat een top service!!
    Vanavond voor het eerst aan gehad onder de overkapping ( wel de glazen wand stukje los voor ventilatie )
    We zijn er blij mee.

Hi Michiel,

Dank voor je positieve review en fijn dat we je op deze manier konden helpen. Heel veel plezier met de RedFire Volcano L 😄. Tot de volgende keer.

• Nanda
    Review voor ComfortTuin

Hele prettige ervaring, bedrijf wat klanttevredenheid belangrijk vindt. Korte lijnen en duidelijke informatie. Dat maak je niet vaak meer mee. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Fijn om te horen Nanda! Tot de volgende keer 😁

• Peter
    Review voor ComfortTuin

Goeie service en opvolging!

Antwoord van ComfortTuin

Super om te horen Peter! Tot de volgende keer.

• Martijn
    Review voor ComfortTuin

Super goede en persoonlijke service! Hele prettig contact.

Hi Martijn, dankjewel voor je review! Tot de volgende keer 😁

• Ben
    Review voor ComfortTuin

Hardstikke mooie heater. Goed geprijsd en snel geleverd. Werd door Bas persoonlijk per whatsapp geïnformeerd over de voortgang en zelfs berichtje bij aflevering of alles naar wens is. Hangt heel mooi en stijlvol onder plafond van de veranda. Goed in balans en hoogte perfect te verstellen!

Antwoord van ComfortTuin

Dank Ben, voor deze review! We helpen je de volgende keer graag weer👋

• Jan

Product zoals beschreven
    Zeker de moeite waard

Antwoord van ComfortTuin

Hartelijk dank Jan, voor deze positieve review. Veel plezier met de tafelhaard!

• Jelle
    Review voor ComfortTuin

Vandaag besteld morgen in huis!
    Vulcano tafelhaard in de maat M besteld product doet precies wat je er van verwacht. 45 minuten een sfeervolle vlam daarn nog zeker 30 minuten warmte. Top product!

Antwoord van ComfortTuin

Dankjewel voor deze mooie review Jelle! Goed om te horen dat de tafelhaard bevalt. Tot de volgende keer 😁

• Demi
    Review voor ComfortTuin

Fijn contact met de eigenaar toen ik vragen had over een tafelhaard die ik gezien had op de site. Daarna direct de haard besteld en die had ik toen ook snel in huis. Zeer tevreden dus over ComfortTuin :)

Fijn om te horen Demi! Veel plezier met de tafelhaard 🔥

• Snelle en goede service!
    Review voor ComfortTuin

Inmiddels mijn eerste bestelling geplaatst en ik kan niks anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben.
    Van een snelle service/levering is hier zeker spraken!
    Ook de kwaliteit van de producten kan ik zeker niet over klagen.
    Momenteel lekker aan het genieten van mijn eerste aankoop (rookvrije buitenhaard), maar dit zal zeker niet de laatste aankoop zijn bij dit bedrijf! :)

Als je op zoek bent naar een goed service en prijs/ kwaliteit verhouding, moet je hier zijn!

Antwoord van ComfortTuin

Hi Vincent, hartelijk dank voor deze leuke en uitgebreide review!

We wensen je heel veel plezier met de tafelhaard

Bas van ComfortTuin 👋

• Ruben

Uitstekende service!

Antwoord van ComfortTuin

Thanks voor de positieve review Ruben! Veel plezier met de vuurhaard.

• Mireille
    Review voor ComfortTuin

Klantvriendelijk, goede service en mooie producten. Heel blij met de vuurkorf van Redfire RVS 😃

Antwoord van ComfortTuin

Dankjewel voor de positieve review Mireille! Heel veel plezier met de Redfire Volcano XL 😁

• Wendy
    Review voor ComfortTuin

Super snelle en goede service! Een aanrader als je op zoek bent naar een mooie, kwalitatieve tuinhaard. Erg blij mee!

Antwoord van ComfortTuin

Fijn om te horen Wendy! Dankjewel voor de review. Tot de volgende keer.

• Pedro Falcao
    Review voor ComfortTuin

Duidelijk , snel en goed service

Antwoord van ComfortTuin

Hi Pedro, bedankt voor deze beoordeling. We wensen je heel veel plezier met de door jou bestelde producten. Tot de volgende keer!

• Mathijs
    Review voor ComfortTuin

Top service, goed geholpen en goed thuisbezorgd

Antwoord van ComfortTuin

Bedankt voor je 5-sterrenreview Mathijs! Tot de volgende keer.

• Jasmijn
    Review voor ComfortTuin

Onlangs een heater besteld en deze bevalt goed. Inmiddels geïnstalleerd onder onze overkapping en werkt zoals het hoort.

Ook netjes op de hoogte gehouden m.b.t. levering van het product.

Antwoord van ComfortTuin

Hi Jasmijn, wat fijn om te horen. We wensen je heel veel plezier met de terrasverwarmer van Sunred. Bij vragen weet je ons te vinden.

Hartelijke groet,
    Bas van ComfortTuin