Compridis
Compridis is de groothandel in IT en consumentenelektronica die staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en klantgerichtheid. Bij ons vind je een ruim assortiment aan nieuwe en refurbished producten tegen scherpe prijzen. Bij Compridis kun je rekenen op uitstekende klantenservice en snelle verzending.
informática elektronica laptops
De zekerheden van https://www.compridis.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Compridis is de groothandel in IT en consumentenelektronica die staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en klantgerichtheid. Bij ons vind je een ruim assortiment aan nieuwe en refurbished producten tegen scherpe prijzen. Wij bieden enkel hoogwaardige en duurzame producten aan, zodat onze klanten altijd tevreden zijn. Bij Compridis kun je rekenen op uitstekende klantenservice en snelle verzending. Bestel vandaag nog en ontdek waarom klanten ons verkiezen boven de concurrentie!

Onze kernwaarden:
BETROUWBAAR
DUURZAAM
KLANTGERICHT


Bekijk Manifest