Computer Wereld

Computer Wereld

Computer-Wereld.com is Specialist in het opkopen van restpartijen laptop's en desktop's dit kan zijn uit faillissementen/fabrieksoverschotten/ex-lease/
Dit doen we al sinds 2010 met heel veel plezier, dagelijks zoeken wij wereldwijd met een gespecialiseerd team naar de beste deals, door onze jarenlange ervaring hebben we een bekende naam opgebouwd met veel vaste partners waar wij inkopen.

Wij leveren bij al onze producten garantie en meestal fabrieksgarantie

Nieuwe laptops of pc’s bestellen kan gemakkelijk via onze webshop, voor 17:00 besteld is veelal morgen in huis

Onze voordelen zijn:

Eigen technische dienst
Garantie op alle producten veelal fabrieksgarantie
Alle 2dehands producten zijn volledig ontsmet en voorzien van schone Windows 10 installatie
Snelle service, klant is koning
Niet goed is geld terug, 7 dagen retourrecht
Hoge kwaliteit tegen lage prijzen

Wij zijn zelf vooral fan van de kwaliteit en service van HP en wij richten ons dan ook voornamelijk op de  HP Probook en HP Elitebook laptop's en we zijn op dit gebied ook meestal de goedkoopste aanbieder.

Deze HP laptop's worden onderworpen aan vele hogere kwaliteit eisen dan de consumenten laptop's, omdat deze meestal gebruikt worden op scholen en kantoren moeten deze nou eenmaal extra betrouwbaar zijn want een stilzittende medewerker kan een berg geld kosten.

Met een HP Probook of Elitebook verklein je de kans op problemen en kan je ook langer met de laptop's doen en dus hoef je niet na 2 jaar alweer een nieuwe te kopen!

Ook de 2dehands/refurbished producten die wij aanbieden kunnen nog vele jaren mee!

Voor vragen bel of mail ons op info@computer-wereld.com

http://www.computer-wereld.com

Tel: 0485-769055
Whatsapp: 06-12712198
KvK-nummer: 53834763
De zekerheden van https://computer-wereld.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest