Coolshine

Wij zijn Coolshine.

Persoonlijk naar onze klanten, divers en met zorg samengesteld assortiment met een service om je blij te maken. De online ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom blijft Coolshine zich constant ontwikkelen om je de beste service te kunnen bieden. Wij doen ons best uw verwachtingen te overtreffen.

Hoe doen wij dit?

Wij komen onze beloftes na; met de simpele gedachte doe wat je zegt, en zeg wat je doet.
Transparant en eerlijk in alles.
Denken groot maar beginnen klein.
Betrokken en meedenkend, voor al onze klanten.

We zijn dan ook trots op onze klantboordelingen.
De zekerheden van https://www.coolshine.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Coolshine

Persoonlijk naar onze klanten, divers en met een service om je blij te maken. Coolshine legt de focus op milieuvriendelijk, hoogwaardige kwaliteit en dat tegen een betaalbare prijs. Wij houden van gezelligheid, sfeer, interieur en lekker eten. Daarom bieden we haarden, kook en tafel producten aan met merken als Tenderflame, BergHOFF en vtwonen.

Hier kan je vanuit gaan!

Wij komen onze beloftes na; met de simpele gedachte doe wat je zegt, en zeg wat je doet.
Transparant er eerlijk in alles.
Denken groot maar beginnen klein.
Betrokken en meedenkend, voor al onze klanten.

We zijn dan ook trots op onze klantbeoordelingen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.