CozyCool
"CozyCool staat voor ‘een sfeervol thuisgevoel’ We zijn gestart met de verkoop van infraroodverwarming met afbeelding voor een huiselijke sfeer en tegelijkertijd voordelige verwarming. Bespaar ook op uw gasrekening en verwarm uw woonkamer, werkplek of badkamer met een decoratieve oplossing. Kies uit meer dan 200 afbeeldingen of laat uw eigen afbeelding op het infraroodpaneel drukken. Ook spiegelverwarming, met of zonder verlichting, kunt u bij ons bestellen. Alle producten hebben 2 jaar garantie. We zien u graag terug op onze website cozycool nl en vergeet niet de draadloze thermostaat mee te bestellen 😊"
De zekerheden van https://cozycool.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.