CraftCentral Nederland
Gerard Swanenberg
Goed
Jan Ringnalda
Alles correct gegaan en Snelle levering op de dag na de beselling. Proficiat !
Hoe beoordeel je CraftCentral Nederland?
Nel
Van bestelling tot bezorging prima geregeld!
Authentifizierung
Wir bekamen auch nach 3 Wochen keine ordentliche Rechnung obwohl mit PayPal bezahlt und mehrmals angemahnt.
Simone Molenaar
Ging allemaal prima en soepel
An
Snelle levering. Mooi product, boven verwachting!
Ron Neefjes
Snelle levering zodat ik direct aan de slag kon
Wim Moerland
Duidelijke communicatie en goede levering
Jacques
Goed assortiment, snelle levering
Stefan
Duidelijk om te bestellen en snel geleverd
Arja Pot
van der Linden
Mooi huisje en snel geleverd. Fijn dat het meeste van hout is.
B Jansen
De webshop van jullie is goed overzichtelijk en de verzending is snel. Goede service en mooi om te bouwen
Riet van der Velden
De bestelling is perfect op tijd bezorgd en ziet er heel goed uit. Ik heb nog geen tijd gehad om aan het bouwpakket te beginnen.
Ab. Hendriks
Ik vind de tekening niet erg duidelijk de hond is al zwart en dan kun je niet goed zien welke blokjes je nodig hebt daarom ben ik er nog niet aan begonnen jammer ik dacht dat het er duidelijker eruit zou zien
Antwoord van CraftCentral NederlandGoedemorgen meneer, mevrouw Hendriks. Dat is jammer om te lezen. We horen niet echt vaak problemen over de Balody handleidingen, maar, ik kan me voorstellen wat u schrijft. Het zijn heel kleine stukjes natuurlijk, en bij de teckel ook nog heel veel zwarte. Is het een idee dat wij u de digitale versie van de handleiding even sturen? Dan kunt u hem er op tablet oid bij nemen, inzoomen indien nodig, wellicht dat dat beter werkt? Indien gewenst laat het ons even weten op service@craftcentral.nl, dan sturen we hem direct naar u op!
huub vullings
goed geholpen en snel afgeleverd zoals beloofd
J De Kovel
Snel geleverd
Andrii Roizin
Great products and quick service!
R.C. Rand
Twee mooie afgeprijsde Playwood bouwmodellen gekocht, snel geleverd, nu lekker in elkaar zetten!
Wim Van den Hooven
Mooi spul, alleen had ik niet verwacht dat er zoveel kleine schroefjes bij zitten. In de reclame wordt alleen gesproken van houten stukjes die je, zonder lijmen, in elkaar kunt drukken. Anders had ik het niet gekocht