CreaPoint
CreaPoint.nl lekker creatief bezig!

Wij zijn een webwinkel gespecialiseerd op het gebied van decoupage. Decoupage is een techniek die al heel lang bestaat. Het is een techniek waarbij je heel makkelijk met behulp van kwast, papier en speciale lijm en vernis objecten kan verfraaien of vernieuwen waardoor het een heel andere uitstraling krijgt of er weer als nieuw uitziet. Al vanaf 1 september 2015 bieden wij alle materialen en benodigdheden aan om deze techniek toe te kunnen passen. Inmiddels hebben wij ons assortiment dan ook flink uitgebreid. Wist je dat wij al meer dan 400 verschillende designs decoupage papier in ons assortiment hebben? Ook de dieren, opbergdozen en de vele andere objecten van papier-maché zijn vaak direct al uit eigen voorraad leverbaar. De kleinere dieren zijn vooral een succes voor kinderfeestjes! Maar ook voor Pasen, carnaval, Kerst en andere Home Decoration kunt u goed bij ons terecht om zelf de mooiste creaties te maken. Het is erg leuk om te zien dat klanten tevreden zijn en ons steeds beter en vaker weten te vinden voor hun hobby-materialen.

"Een webwinkel met leuke, inspirerende & creatieve hobbymaterialen van o.a. het merk Decopatch. Geschikt voor jong en oud!"

Diamond paintings:
Naast alle decoupage artikelen hebben wij ook een ruim assortiment full diamond paintings direct uit voorraad leverbaar. Dit is een hobby die steeds populairder wordt in Nederland. Diamond painting houdt in dat je op een canvasdoek, die al voorbedrukt is en voorzien van een lijmlaag, hele kleine steentjes op patroon legt. Deze vierkante steentjes zijn facet geslepen en als het licht er op schijnt dan schittert dat als kleine diamantjes.

Garen:
Voor garen en aanverwante artikelen kan je nu ook bij CreaPoint terecht. Wij hebben gekozen voor het garen van Scheepjes. Dan weet je gewoon dat je kwaliteit in huis hebt.

O.a. de mooie Stonewashed XL serie en de Catona serie kan direct uit voorraad geleverd worden. Van de Catona serie hebben wij het garen in alle kleuren (109) en in verschillende maten leverbaar te weten 10 grams, 25 grams en 50 grams bollen. Zo kan je voor elk haak- en/of breiproject de juiste hoeveelheid garen bestellen.

Wij bieden natuurlijk ook de aanverwante artikelen aan die nodig en/of handig zijn om deze hobby uit te kunnen oefenen. Mist u iets in de collectie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ben je benieuwd en wil je een keer lekker creatief bezig zijn, kom dan eens online shoppen bij CreaPoint!

Mocht er een artikel niet op voorraad zijn, neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Met creatieve groet,
Marcia - CreaPoint
decoupage diamond painting verven, kleuren & tekenen
De zekerheden van https://www.creapoint.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Voor mij is het belangrijk dát stukje ontspanning (terug) te vinden in de hectiek van de dagelijkse verplichtingen. Als kind was ik altijd al creatief bezig. Ik vind het leuk om elk jaargetijde in mijn huis door middel van decoratie terug te laten komen. Daarom vind ik Décopatch ook zo'n mooi product. Daarnaast ben ik veel verkoopervaring rijker geworden, door mijn baan die ik had als verkoopmedewerker op verschillende afdelingen bij IKEA. Na ruim 12 jaar daar gewerkt te hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik ben voor mezelf begonnen en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt! Sinds 2015 bestaat de webshop CreaPoint.
groet, Marcia


Bekijk Manifest