CreaPoint
CreaPoint.nl lekker creatief bezig!

Wij zijn een webwinkel gespecialiseerd op het gebied van decoupage. Decoupage is een techniek die al heel lang bestaat. Het is een techniek waarbij je heel makkelijk met behulp van kwast, papier en speciale lijm en vernis objecten kan verfraaien of vernieuwen waardoor het een heel andere uitstraling krijgt of er weer als nieuw uitziet. Al vanaf 1 september 2015 bieden wij alle materialen en benodigdheden aan om deze techniek toe te kunnen passen. Inmiddels hebben wij ons assortiment dan ook flink uitgebreid. Wist je dat wij al meer dan 400 verschillende designs decoupage papier in ons assortiment hebben? Ook de dieren, opbergdozen en de vele andere objecten van papier-maché zijn vaak direct al uit eigen voorraad leverbaar. De kleinere dieren zijn vooral een succes voor kinderfeestjes! Maar ook voor Pasen, carnaval, Kerst en andere Home Decoration kunt u goed bij ons terecht om zelf de mooiste creaties te maken. Het is erg leuk om te zien dat klanten tevreden zijn en ons steeds beter en vaker weten te vinden voor hun hobby-materialen.

"Een webwinkel met leuke, inspirerende & creatieve hobbymaterialen van o.a. het merk Decopatch. Geschikt voor jong en oud!"

Diamond paintings:
Naast alle decoupage artikelen hebben wij ook een ruim assortiment full diamond paintings direct uit voorraad leverbaar. Dit is een hobby die steeds populairder wordt in Nederland. Diamond painting houdt in dat je op een canvasdoek, die al voorbedrukt is en voorzien van een lijmlaag, hele kleine steentjes op patroon legt. Deze vierkante steentjes zijn facet geslepen en als het licht er op schijnt dan schittert dat als kleine diamantjes.

Schilderen op nummer:
Ondertussen hebben wij ook kant-en-klare sets schilderen op nummer aan ons assortiment toegevoegd. Met deze mooie afbeeldingen maak je zelf de mooiste kunst voor aan de muur!

Ben je benieuwd en wil je een keer lekker creatief bezig zijn, kom dan eens shoppen bij CreaPoint!

Mocht er een artikel niet op voorraad zijn, neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Met creatieve groet,
Marcia - CreaPoint

Decopatch, Diamond Painting, Schilderen op nummer

De zekerheden van https://www.creapoint.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.