Creastone
Mijn naam is Bram Pape. Ik ontwerp, maak en verkoop waterbelevingen voor in de tuin. Dit doe ik met tuindecoratie, waterschalen en waterornamenten. Wanneer u of uw architect echt iets unieks voor uw unieke omgeving zoekt, lever ik ook maatwerkoplossingen.
De zekerheden van https://www.creastone.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Creastone is ontstaan uit een hoveniersbedrijf dat zich vanaf 1983 specialiseerde in het ontwerpen en realiseren van unieke tuinen. Hierbij waren mijn vader en moeder altijd op zoek naar elementen die iets extra’s toevoegden aan de omgeving. Wij geloven dat water, net als vuur, de mens van nature blijft inspireren en men er oneindig van kan genieten. Omdat een vijver in die tijd ongeveer de enige optie was, is dat voor ons de reden geweest dat wij de eerste waterornamenten ontworpen en gemaakt hebben. Vanaf 1995 zijn we met de waterornamenten verder gegaan onder de naam Creastone.


Bekijk Manifest