Creation Cadeau Artikelen

Creation Cadeau Artikelen

Een webwinkel in cadeau artikelen voor bijzondere momenten, zoals geboorte, eerste heilige communie, verjaardag en geslaagd. Cadeaus voor juf en meester & thee cadeaus voor jong en oud. Een speciale verrassing voor bijzondere momenten.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Chantal van Kempen, eigenaar van webwinkel Creation Cadeau Artikelen.

Met veel passie werk ik aan de technische kant van de webwinkel en ontwerp ik designs voor bedrukking. Ik steek veel tijd, zorg en plezier in het verwerken van jullie bestellingen, bedrukken van artikelen met naam en/of (geboorte)datum naar wens en verpakken van jullie bestellingen tot feestelijke cadeaus indien gewenst. Ik ben jullie aanspreekpunt en help jullie graag bij vragen en de zoektocht naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid.

Lieve groetjes
Chantal van Kempen


Bekijk Manifest