Creative Use of Technology

Creative Use of Technology

Wij zijn Creative Use of Technology. Een creatief maakbedrijf dat vele duurzame accessoires en woondecoratie maakt van hout en leer. Dit doen we in onze eigen werkplaats in Breda. Met onze lasermachine kunnen wij elke vorm, in hout of leer, snijden en graveren.
Bijna elk product is te personaliseren met een eigen tekst of logo waardoor wij de perfecte cadeaus hebben voor zowel de consument als de b2b markt. Kies uit onze producten of dien een verzoek tot maatwerk in.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest