D-tails
De dierenspeciaalzaak met aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren op een betaalbare en bereikbare manier. Medewerkers met kennis en liefde voor dieren.
De zekerheden van https://www.dtails.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Dieren.... alles draait om de liefde voor dieren.
Sinds 2013 bestaat het online gedeelte van onze winkel. Een ontzettende eer om producten te mogen versturen naar dieren (en hun baasjes) in heel Nederland, België en soms veel verder weg. We vinden het heel belangrijk om te zorgen voor een gezond, uitgebreid en vernieuwend assortiment, waarbij welzijn en kennis enorm hoog in het vaandel staan.
De combinatie van een fysieke winkel met een webwinkel waarbij de klant weet waar de spullen vandaan komen, wie zijn pakket ingepakt heeft. Een persoonlijke benadering bij een koop op afstand. Daarom is D-tails een webwinkel met een gezicht!

Miranda


Bekijk Manifest