D-tails
Irmi
Altijd fijn contact en prima advies
M de Voogd
Mijn favoriete webwinkel voor mijn chinchilla’s, elke maand ontvang ik de box met kruiden en gedroogde bloemen/bladeren. Ook bestel ik hier en appel knaaghout. Hier kan ik 10kg bestellen, dat is ideaal voor mij! Goed assortiment met artikelen voor kooi inrichting. Makkelijk bestellen en snelle levering. Er was iets gebroken aangekomen en het is meteen netjes opgelost. Klantenservice is bij D tails prima geregeld.
Antwoord van D-tailsGoedemiddag Marinka,
Bedankt voor de mooie 5 sterren die je ons gegeven hebt.
Een mooie maandbox is op en top om lekker te wisselen met de kruiden en past mooi bij wat de beestjes die maand goed nodig hebben.
En fijn natuurlijk dat we het probleem met de kapotte tunnel snel voor je hebben kunnen oplossen, hopelijk heb je dit nog kunnen lijmen en een tweede leven kunnen geven.
Roxana D-tails -
Hoe beoordeel je D-tails?
Marie
Mooie krabpalen met schroeven erbij geleverd.
Antwoord van D-tailsGoedemiddag Marie,
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverd reserve krabpaaltjes.
Bedankt voor de 5 sterren die je ons gegeven hebt.
Wendy
Snelle goede levering.
Persoonlijk briefje d’r in. Je ziet dat ze het met aandacht behandeld hebbenAntwoord van D-tailsGoedemiddag Wendy,
Bedankt voor je mooie compliment!
En inderdaad het persoonlijke briefje geeft net die wat extra touch ;)
Cmtr
We blijven terug komen bij D-tails vanwege het zeer grote en fijne aanbod aan kruiden en ander eten voor onze konijntjes. De hoeveelheden, kwaliteit en prijzen zijn echt goed. Het Herbimals dierenkruiden proefpakket van 1kg is ook altijd een aanrader; heel leuk met allemaal verschillende zakjes met kruiden. De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel. Het is altijd weer snel geleverd. Onze konijntjes gaan weer lekker smikkelen.
Antwoord van D-tailsGoedemiddag Christianne,
Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn we heel blij mee.
Het 1 kilo dierenkruiden proefpakket is inderdaad een bestseller en heel geliefd en eigenlijk altijd weer anders/verassing.
Super leuk om te horen dat de konijntjes zo enthousiast hierover zijn.
Jolanda Scholten de Jong
Fantastische
Antwoord van D-tailsGoedemiddag Jolanda,
Dankjewel voor de 5 sterren beoordeling!
Anoniem
Netjes verpakt, snel geleverd.
Anoniem
Snelle levering!
Isabel Jansen
Goede snelle service en mooie producten van goede kwaliteit
Chao Chen
Supersnel in huis
Sandra Saris-ten Hag
Snelle levering en het ziet er goed uit.
Veronique Desloover
Goede service, kwaliteits hooi, kruiden enzovoort.
Bea Muller
Dure verzend kosten ! Dat is het enige wat me.altijd tegenhoud en ik ergens anders bestel zoals bol.com .11 euro bvb teveel .en hebben ook best weinig produchten .
Betty
De levering en de producten zijn goed, mijn diertjes lol klagen niet, maar het is jammer dat je regelmatig heel maar dan ook heel lang moet wachten op kruiden en dergelijke die niet op voorraad zijn, dat vind ik heel heel jammer en op dat ogenblik, koop ik gewoon op een ander. Jammer, daarom vier sterren, maar soms ook maar drie sterren
Carina Braams
Fijne, snelle service. Ze staan altijd klaar voor een advies.
Ramona
(H)eerlijke producten voor mijn konijnen, ze zijn dol op de kruiden en brokjes. Goed verpakt, goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee, alleen spijtig dat ik dit niet eerder heb ontdekt :-)
Petra de Goei
Goede kwaliteit, veel keuze en snel geleverd.
Ellen Fuld
Fijne producten, ruime keuze en super service!
Jolanda Boerakker
Altijd betrouwbaar in de op tijd leveringen
Roos Kruger
Goede levering, ruim assortiment