DAAR
DAAR kun je mee bouwen!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk houten en aluminium modeltreinbaan constructies en toebehoren voor de modelspoor hobby. Ons werk is terug te vinden bij Modelspoor enthousiastelingen die onze producten kopen via onze webwinkel en Bentink Modelspoor.

Modelbouw is daarnaast een van onze grote passies en wij tekenen en maken diverse modelbouw onderdelen op maat. Dit kan gelaserd, geprint of gefreesd zijn. Kijk op onze website voor meer informatie.
10
6 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Erik
  Review voor DAAR

  Deze week mijn eerste bestelling bij DAAR opgehaald. Drie modulebakken waarvan één met een niet standaard maat. De bakken zijn uitstekend geproduceerd en zonder moeite gekoppeld. Nu tijd om er railzen op te gooien 😉

 • Paul van Weezepoel
  Review voor DAAR

  Daniël heeft met grote passie vormgegeven aan mijn droom modelspoorbaan: TecTrack. Een technische, futuristische H0 baan gebouwd met uitsluitend aluminium en acrylaat. De samenwerking is fantastisch want Daniël is niet alleen bijzonder creatief, maar óók een vakman die met grote precisie, tijd en geduld die creaties professioneel vormgeeft en daarbij zijn afspraken 100% nakomt. Kortom, een dikke, welverdiende pluim voor DAAR en een rapportcijfer 10+

 • Hoe beoordeel je DAAR?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • PanzerShopNL
  Review voor DAAR

  Met DAAR heb je een partner die meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat en uitstekend resultaat levert. Altijd het maximaal aantal sterren!

 • Ad Cleijsen
  Review voor DAAR

  Werk al wat langer met DAAR, onder andere mijn Verkade Fabriek. Heerlijke samenwerking. De uitwerkingen zijn gewoon top. Op momenten dat ik het niet goed uitleg wordt om opheldering gevraagd. Daniel gaat me het een en ander nog wel leveren.

 • Mischa Hoogendoorn-Buiteman
  Review voor DAAR

  DAAR is ons vaste adres voor wat er ook maar gedaan moet worden met lasercut projecten, of het nu bouwpakketten zijn of ondergronden van modelbanen, DAAR moet je wezen!

 • Domburg Train Support
  Review voor DAAR

  Al diverse keren mogen werken met de modules van DAAR. Oprechte ondernemers met een passie voor het werk. Tegen deze kwaliteit kan je echt niet zelf bouwen!!