DAAR
DAAR kun je mee bouwen!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk houten en aluminium modeltreinbaan constructies en toebehoren voor de modelspoor hobby. Ons werk is terug te vinden bij Modelspoor enthousiastelingen die onze producten kopen via onze webwinkel en Bentink Modelspoor.

Modelbouw is daarnaast een van onze grote passies en wij tekenen en maken diverse modelbouw onderdelen op maat. Dit kan gelaserd, geprint of gefreesd zijn. Kijk op onze website voor meer informatie.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.