DAM-NL www.duurzameafbouwmaterialen.nl

DAM-NL www.duurzameafbouwmaterialen.nl

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan duurzame kunststof en volschuim afbouwmaterialen voor in en om uw woning. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee om jouw als particulier of als professional verder te helpen bij het maken van de juiste keuze, je te ondersteunen bij vragen óf zelfs volledig te ontzorgen bij zowel het uitwerken als het uitvoeren van jouw project.

De duurzame producten die wij aanbieden zijn van hoogwaardige professionele kwaliteit, zijn eenvoudig te monteren, zijn onderhoudsarm en hebben in de meeste gevallen 10 jaar garantie en een verwachte levensduur van ca. 30 jaar!

Heb je een vraag over een product of het toepassen hiervan, ben je van plan zelf te gaan monteren en heb je hier een vraag over óf ben je op zoek naar een betrouwbare montageservice die het werk voor u uit handen neemt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je met plezier verder!
vensterbanken

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.