DEPLAY
😀 DEPLAY staat voor Developing & Play en is opgericht om baby's, peuters en kinderen op een zo leuk mogelijke manier te vermaken en te laten ontwikkelen in hun jongste jaren.

📈 DEPLAY gelooft enorm veel in zelfontwikkeling en het maximale uit je leven halen. Daarom stimuleert DEPLAY de groei en ontwikkeling van baby's, peuters en kinderen met leuk, maar vooral ook leerzaam speelgoed.
educatief speelgoed Elektronica voor Kids Artikelen voor ouders
De zekerheden van https://www.deplay.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

DEPLAY staat voor Developing & Play en is opgericht om baby's, peuters en kinderen spelenderwijs te stimuleren om zichzelf op een zo'n leuk mogelijke manier te vermaken en te laten ontwikkelen in hun jongste jaren.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.