Dakraamplaza

Dakraamplaza

Officieel VELUX dealer. Bij Dakraamplaza koop je voordelig jouw VELUX dakramen, rolluiken en rolgordijnen. Met andere woorden: dé totaalpartner op het gebied van dakramen.
velux dakraam dakraam velux rolgordijn
De zekerheden van https://dakraamplaza.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi! Mijn naam is Luuk, en het is mijn missie om het klusbedrijven zo eenvoudig mogelijk te maken om VELUX dakramen tegen een eerlijke prijs geleverd te krijgen. Bij Dakraamplaza proberen we dan ook altijd nét dat stukje verder te gaan voor onze klanten. Laat ons gerust weten wat je nodig hebt; wij staan voor je klaar als VELUX dealer.


Bekijk Manifest