DartshopLeiden
Door onze unieke service, snelle levertijd onderscheidden wij ons !
Marianne Dewolf
Snel en correcte levering ,prima materiaal !
Gijs Baldé
Snel verzonden, goed verpakt.. de dart ring verlichting is top..
Hoe beoordeel je DartshopLeiden?
Danny Verhaeghe
Top product
Hilda Keller
Mooie prijzen en snelle levering
Seppe Loret
Product is nog steeds niet geleverd terwijl er stond tussen dan 1 á 2 werkdagen
Antwoord van DartshopLeidenBeste Seppe,
Wat vervelend at uw bestelling nog niet is geleverd. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.
Wij hebben uw bestelling 27 november in de avond ontvangen en wij hebben deze 28 november meegegeven aan de bezorgdienst. Als wij de tracking van uw bestelling bekijken, lijkt het erop dat deze langer dan verwacht in het sorteerproces heeft gezeten. Onze excuses voor deze vertraging.
Wat jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen. Wij hadden voor u graag contact met de bezorgdienst opgenomen en er alles aan gedaan om uw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen.
Vanmorgen heeft de tracking een nieuwe status update gekregen en momenteel is uw bestelling met de chauffeur onderweg om afgeleverd te worden bij u.
Naar verwachting wordt uw bestelling dus vandaag bezorgd. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u het ons dan alstublieft laten weten per mail? Dan kunnen wij direct voor u handelen.
Team Dartshop Leiden
Bart Kahn
Snelle levering,tevreden van
Herman Vandenbempt
goede verlichting uitstekend geleverd
Sylvia Stams-everts
De levering was gewoon kut maar dat heeft niets met dartshop leiden te maken maar met dpd
Gert De boer
Top bedrijf, snelle levering👍👍👍
Peter Van Es
Levering was compleet en de black friday korting was geen lokkertje maar een daadwerkelijke korting.
Peter Scheffers
Vlotte levering
Mary Bakkum-Jacobs
Snelle levering en geweldige service, echt een aanrader om hier te bestellen
sharon adriaansen
Top service!
Marco Koggel
Snelke service en zoals het hoort! Gewoon top.
Reini De spriet
Carla
Snelle levering na een goed advies en netjes verpakt aangekomen.
joop straathof
Snel gehopen. -
Tom Segers
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Francis Deroose
Dartsbord is geschonden aan buitenkant maar bespeelbaar.
Antwoord van DartshopLeidenBeste Francis,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat het dartbord is geschonden aan de buitenkant. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Indien wenselijk mag u foto's van de schade en van eventuele schade aan de verzenddoos naar ons sturen per mail, zodat wij dit kunnen aankaarten bij de bezorgdienst.
Wij horen graag van u, dan helpen wij u verder.
Alvast onze hartelijke dank.
Team Dartshop Leiden -
Peter Van Esser
Mooie verlichting, precies zoals de beschrijving omvat.