DartshopLeiden
Door onze unieke service, snelle levertijd onderscheidden wij ons !
Sacha Wendt
Snel en pijlen gepetsonaliseerd, precies zoals je ze besteld
Johny Vink
Gewoon goed
Hoe beoordeel je DartshopLeiden?
Gino
Ik had flights laten bedrukken. Zagen er erg vet uit.
Jurgen De Saedeleer
Geleverd zoals beschreven
Ellen Spek-Rotscheid
Online bestelling was makkelijk en netjes en snel bezorgd
Bernard Cloet
Perfecte beschrijving en voldoening, snelle levering
Jolanda Wessels
Product klopte niet zoals was afgebeeld
Antwoord van DartshopLeidenBeste Jolanda,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u ons beoordeelt met 2 sterren omdat het product naar uw mening wat afwijkt van de realiteit. Onze excuses hiervoor.
Helaas is er een mogelijkheid dat er enig kleurverschil kan ontstaan wegens lichtinval. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via een mail naar info@dartshopleiden.nl en dan helpen wij u graag verder.
Nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Dartshop Leiden -
Herwin Heupers
Ik ben wel teleurgesteld in dat je zoveel geld uitgeeft en dat de verpakking allemaal kapot is en dat de poot al lichtelijk beschadigd is.
Antwoord van DartshopLeidenBeste Herwin,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om in deze 2-sterren beoordeling te lezen dat u teleurgesteld bent over de levering van uw bestelling. Onze excuses voor deze teleurstelling, dit is zeker niet onze bedoeling geweest. Helaas heeft u nooit eerder contact met ons opgenomen over de onverhoopte lichtelijke schade aan uw ontvangen product. Dit vinden wij erg jammer, omdat wij onze klanten altijd zo spoedig mogelijk willen helpen als er onverhoopt iets is misgegaan.
Uiteraard willen wij u verder helpen. Graag zouden wij u daarom willen vragen om foto's van de lichtelijke schade aan het product en de schade aan de verpakking naar ons te sturen per mail. Dan kunnen wij verhaal halen bij de bezorgdienst en kunnen wij u verder helpen. We hopen van u te horen via een e-mailbericht.
Alvast onze hartelijke dank en nogmaals onze welgemeende excuses voor het gehele ongemak.
Team Dartshop Leiden -
Sels Steve
Snelle service
Rob Golstein
snelle levering
Dorien Allard
Supersnelle service, alles dag erna in huis en snel geïnstalleerd
Roger Van Noten
Alles dik in orde.
Marco Nagtegaal
had een naar ik dacht complete dart set met standaard en een dart mat gekocht pak ik het uit zit er geen scorebord bij 214 euro spul, erg jammer.
Alex HENDRIKS
Prima prijzen en snel geleverd!
Jan-willem van Leeuwen
Top snel binnen en naar wens
Johnny Van Santen
Zeer snelle levering! Zondag middag besteld dinsdag avond al in huis
Ivan Bogaerts - Orfa Bogaerts
Super service
Marnick
Snelle levering. Betrouwbaar, nog nooit problemen gehad.
IS Deelstra
Snelle levering en goede kwaliteit!
bert-jan Van schalkwijk
Helaas nog steeds aan het wachten op mijn bestelling zoekgeraakt bij Dpd