De Baroen

De Baroen

Groot- en Detailhandel in (speciaal)voeders en benodigdheden voor dieren. Gespecialiseerd in gedroogde kruiden, groenten, fruit, bloemen en bladeren.
De zekerheden van https://www.baroen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Irene Borgman en samen met mijn man zijn wij de Baroen.
Met de Baroen helpen wij dierenhouders om nog meer plezier aan hun dieren te beleven door ze op een natuurlijke manier van gezonde voedingsstoffen te voorzien.
Dieren in het wild weten heel goed wat ze moeten eten om gezond te blijven. Waarom eet een kat gras als er een haarbal 'uit moet'? Echter in huis, het hok of op stal groeit niet zomaar alles wat een dier zelf vindt nodig te hebben. Dat moet jij hem/haar geven.


Bekijk Manifest