De Baroen
Nathaly van Overeem
Mooie snelle levering en goede producten
lana kasteren
goede levering en veel keus, erg goedkoop
Hoe beoordeel je De Baroen?
Natasja Helgers-Enter
Toen het even wat lastig ging op de site, werd ik direct goed geholpen. De kwaliteit van de producten is zeer fijn.
Marleen Horst
Kruiden besteld voor mijn paardje. Goede kwaliteit, goed verpakt. En fijn dat afhalen ook mogelijk is!
Tania V
De kwaliteit van de kruiden is heel goed, ook snel en goed advies en snelle levering.
Rene
Snel en vriendelijk.
miranda es
De levering was snel.
De vlierbessen die ik had gekocht die waren al gemalen en dat had ik niet verwacht. Op de afbeelding stonden hele vlierbessen en niet gemalen -
Maryam Sadat Fazel
Ik heb een lange blonde haar tussen bloemen gevonden en de product was in een plastiek tasje gestuurd en de tasje had een gaat.
Antwoord van De BaroenGoedemiddag,
De bloemen worden handmatig gedroogd en gekeerd. Helaas kan dit gebeuren en is het aan onze aandacht ontsnapt.
Vervelend dat het zakje een gat heeft. Kan u ons de volgende foto's mailen naar info@baroen.nl
Maak bij schade altijd 3 foto's;
1) van de buitenkant van de doos (incl. verzendetiket),
2) van de binnenkant van de doos,
3) het beschadigde product.
Zonder foto's kunnen wij een schadeclaim niet in behandeling nemen.
Mvg, Irene -
pascale mersman
Snelle levering , uitleg bij de kruiden.
M.J. Langeloo
Goeie prijs voor een prima product en snelle levering. Hopelijk gaan ze ook in Zweden leveren.
Antwoord van De BaroenWe leveren ook een zweden, de verzendmethodes voor postnl en DHL staan op de site.
Linda van Viegen
Snelle service, goede prijs
marina groot
Dorine Erkens
Mooie producten en snel geleverd!
Danielle Van der meijden
Niks op aan te merken
Anne Haan
Super snelle verzending en zeer ruime keus.
Sylwia Czapp
Fast delivery, good overpacking.
Johan Hatert
Zeer snelle levering super
M Wit
Goede prijzen en snelle levering, maar er kan veel meer uit de website gehaald worden. De indeling is erg onoverzichtelijk en een filteroptie ontbreekt. Als je specifiek een product zoekt is dit de juiste site vanwege de kwaliteit en de prijzen, maar even 'browsen' (en dan kopen mensen echt meer) zit er niet in. Filteren op diersoort en op orgaan zou erg helpen. Vandaar 1 ster minder.
Eline
Goede prijs en snel geleverd.
Ingrid Keizer
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering