Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

De Gekleurde Parel heeft 5 4 ster reviews 5
De Gekleurde Parel heeft 0 3 ster reviews 0
De Gekleurde Parel heeft 1 2 ster reviews 1
De Gekleurde Parel heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Constance Remijn

Fijne webshop en een goeie service. Een aanrader om je kralen enzovoorts bij te bestellen

2. Yvonne Oude Engberink

Snel geholpen en producten zijn goed.

3. Hoe zou je De Gekleurde Parel beoordelen?

4. Juliette van den Ende

Bij de gekleurde Parel is het fijn om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Alles wordt snel en keurig op gestuurd. En wat is er niet fijner om de artikelen net zo mooi te zien als dat het gene is wat je hebt besteld. Fijn hoor dat de Gekleurde Parel er is.vriendelijke groet, Juliette van den Ende.

5. Jeannette Berg

Mooie artikelen en betaalbaar. Heel vriendelijk . Belangstelling voor de koper. Echt tevreden

6. Mieke Harlaar

Pakje was in de post kwijtgeraakt. Geld werd direct teruggestort door de allervriendelijkste eigenaresse!

7. Juliette van den Ende

Beste Lezer, Wat fijn dat ik u gevonden heb. Waar moet ik beginnen, de hele fijne uitleg over het weven met kralen. Over hoe ik ergens een slotje aan moet maken. Het vreselijk mooie houten on verslijtbare weefgetouw. Ik heb het gekocht en daarbij kreeg ik hele mooie kraaltjes en slotjes. Ik heb er gelijk een heel mooi armbandje van gemaakt. Jammer zijn die kraaltjes op dus snel op zoek naar de zelfde. Kortom ik vind de gekleurde parel heel fijn. Juliette van den Ende