De Goud Winkel

De Goud Winkel

Al meer dan 25 jaar de specialist in occasion en nieuwe gouden en zilveren sieraden. Onze producten zijn online te bestellen maar natuurlik ook te bekijken in onze showroom in Rotterdam west.
De zekerheden van https://www.degoudwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Omdat wij het liefst alles zelf doen, duren sommige dingen iets langer dan gepland. Zo ook onze webshop. Ons plan was om deze pas te lanceren als we er allemaal tevreden over waren. In januari 2017 was het zover: de lancering van degoudwinkel.nl! Als 1 van de eerste juweliers was het mogelijk om online via iDeal goud te kopen. Een webshop is meer dan alleen even een fotootje toevoegen, daar zijn wij wel achter gekomen. Maar de leuke reacties van onze klanten motiveerden ons om door te zetten. We love GOLD!


Bekijk Manifest