De Goud Winkel
Mitchell Horstman
Beste sieraden winkel van NL! Dankjewel Bert!
Eduard Frey
Snel gehandeld en ontvangen
Hoe beoordeel je De Goud Winkel?
Shanique
Kwaliteit goed en service goed, ze denken met je mee. Had 2 pakketten besteld 2 dagen achter elkaar, maar vroeg me af of het in 1 x verzonden kon worden, anders zou ik 12,50 verzendkosten betalen. Ze gaven gelijk aan dat ze het als 1 pakket konden verzenden, dus hoefde ik het niet te betalen. Dus kwaliteit en service 10/10
Sarinah Rodjan
Mooie sieraden snelle service
Joey Van overloop
Snelle en discrete levering! Super blij mee !
Maurice Dussel
Ik wilde graag een mooie gouden armband en ketting kopen. Ik kwam bij De Goud Winkel terecht en man wat een keuze heb je hier. De kwaliteit is geweldig en de service is ook erg fijn. Ik kon makkelijk via Whats app even een berichtje sturen als ik wat vragen had, en al gauw werd het appje beantwoord! Nu ik besmet ben met het goud virus, ga ik zeker in het vervolg weer bij De Goud Winkel iets kopen! ze hebben er een trouwe klant bij!
voor wie nog iets zoekt in goud, kan ik De Goud Winkel ten zeerste aanraden! hier zit een zeer tevreden klant! :) -
René
Goede prijs. Mijn vragen werden snel en accuraat beantwoord. Bezorging verliep vlekkeloos.
thomas van Toledo
Ik ben een tijd geleden geholpen ik ben was toen zo blij met de Service ook de zaak ziet er prachtig uit en ik kom zeker nog een keer terug
Suzanne de Boer
Top zaak! De eigenaar, het personeel, de service, alles klopt! Ik ben heel blij met de aankoop van mijn ketting en kom ook zeker terug !
Wendy Olij
Betrouwbaar en goeie kwaliteit producten. Verder ook snel bereikbaar via e-mail. Echt heel tevreden!
Fabian Jacobussen
De oorbellen die ik heb gekocht waren qua formaat niet juist! Ben teruggebeld en heb het netjes op kunnen lossen
Giovanni Heikamp
Ketting is verder goed alleen het ophang oogje was lelijk gelast dat was jammer . Maar verder is de ketting mooi en echt zilver
Mike Thenu
Dankzij de Goudwinkel heb ik nu al weer een mooie Cuban echt Topwinkel Top prijzen en altijd antwoord als je ze connect ik koop me sieraden aleen nog bij DGW ❤️🤟
Michael Takkenberg
Service en contact met de winkel zijn geweldig. Mooie producten
J De Goud Winkel
Eerlijke verkopers! Prijs kwaliteit is dik in orde.
Ramon Van der Heijden
Top service
Mmmm Kuipers
Gezie
patrick winkelaar
Helemaal goud ! Top service !
Wilbert
Uitstekende service; deskundig, vriendelijk & geduldig. Down to earth mensen.
Advies gekregen over een gouden hanger en deze is besteld.
Prima communicatie met de smid met updates over mijn op maat gemaakte persoonlijke bestelling.
Ik heb: Een zilveren hanger op maat laten maken (1 zilveren munt met eromheen een hanger die de munt niet beschadigd)
Een gouden 14k tennisarmband laten repareren. -
MC Van 't Klooster
Goede service, klantvriendelijk en rustige winkel in Rotterdam. Ook fijn dat er de mogelijkheid is tot WhatsApp contact, ook daar snel reactie.