De Groene Kolenboer

De Groene Kolenboer

Energiecoöperatie De Groene Kolenboer verkoopt o.a. houtpellets, houtbriketten en houtsnippers. Ze stimuleert het gebruik van warmtepompen, pelletkachels en biomassaketels. Dat doet ze door particulieren en bedrijven te helpen bij de technologiekeuze, financiering en beheer.
houtpellets houtsnippers haardhout
De zekerheden van https://groenekolenboer.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie kent nog de kolenboer? Lange tijd was het heel gewoon dat kolen aan de deur werden afgeleverd om huizen en bedrijven te verwarmen. Niet duurzaam, wel warm. De Groene Kolenboer is ontstaan met een knipoog naar dit verleden. De Groene Kolenboer biedt hernieuwbare warmte. Dat kan in de vorm van bijvoorbeeld warmtepompen, maar ook in de vorm van houtpellets, houtbriketten of houtsnippers gemaakt van landschapshout. Deze worden verkocht via de webshop.
Een deel van onze winst wordt ingezet in versterking van landschapselementen.


Bekijk Manifest