De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious

De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious

Stap binnen in onze schitterende winkels waar u als klant centraal staat: De Heeren van 17 in Veenendaal en Koffie Thee Lokaal Delicious in Hoogland. Ervaar een scala aan 25+ koffiesoorten, 140+ theevarianten en ontdek Jura en Sage koffiemachines, ondersteund door voortreffelijke service.
koffieapparaat met bonen thee koffiebonen
De zekerheden van https://www.deheerenvan17.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Met service maken wij het verschil! Welkom bij De Heeren van 17, al sinds 2005 een begrip voor exclusieve koffie en thee in Veenendaal en omstreken. Wij helpen u graag met het vinden van de lekkerste koffie, de fijnste thee en de mooiste bonbons. Wees welkom in onze winkel en op ons terras om te genieten van onze koffie- en theespecialiteiten. Uiteraard met een lokale lekkernij!

Wij verkopen ook koffiemachines van het Zwitserse merk Jura, de nummer één koffievolautomaat. kunt daarnaast bij ons terecht voor advies, service, accessoires en onderhoudsartikelen.


Bekijk Manifest