De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious
R Kreunen
Nette winkel met goede uitleg over een aan te schaffen Jura koffiemachine en een ruim assortiment bonen.
Sandra
Top service! Zeer blij met mijn aankopen:)
Hoe beoordeel je De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious?
Marcel van Schaik
Goede service bij het bezoeken van de winkel; deskundig advies. Hebben een Jura E4 aangeschaft
Elisabeth
Goede service. Snel verzonden en netjes verpakt. Zaten ook nog gratis 2 heerlijke chocolaatjes bij! Ga hier zeker nog een keer bestellen :)
Noortje Haukes
Geweldige service, je vragen worden goed en duidelijk beantwoord al bel je 4 x keer achter elkaar 👍.
Tolkien
Super snelle levering en heerlijke koffie
J Hoeben
Levering dag erna al.En kadootje van 2 heerlijke bonbons erbij!Super service
Paul Pieterse
Snelle levering goede uitleg en heerlijke koffie
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousBedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering, de uitleg en onze heerlijke koffie. We kijken ernaar uit u weer te zien in de winkel of webshop!
Fam. Pico
Netjes thuis afgeleverd en tijd nemen om alles goed uit te leggen
Marcella van Schijndel
Snelle levering, mooie website!
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousBedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en onze website. We hopen u snel weer te zien!
Sjaak Peelen
Goede prijzen en goede service
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousBedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze prijzen en service. We hopen u snel weer te zien!
Danique
Goede service! Mijn koffiesiroop werd speciaal voor me besteld en daarna snel verstuurd. Er zaten ook bonbons bij, hartstikke leuk.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousHartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat we u van goede service konden voorzien en dat u tevreden bent met de snelle verzending. Fijn om te horen dat u de bonbons ook leuk vond!
Truus K
Een snelle levering 🔝
Altijd super tevreden over de jura koffie onderhouds artikelen.
Ook de verse thee is geweldig.Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze snelle levering en de Jura koffie onderhoudsartikelen! We zijn ook blij dat u geniet van onze verse thee. Bedankt voor uw positieve feedback!
Andrew Galea
Snelle en goede service!
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousHartelijk dank voor uw compliment! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle en goede service. Tot de volgende keer!
Siham Darai
Heerlijke chai latte besteld. Bij de verzending was er een pakketje minder geleverd, dit is netjes opgelost en gelijk de volgende dag binnengekomen. Snelle bezorging en tweemaal wat lekkers erbij krijgen ( bonbons)
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat fijn dat u genoten heeft van onze chai latte! We zijn blij te horen dat het probleem met de verzending snel is opgelost en dat u het de volgende dag al ontving. Het is altijd een plezier om iets extra's, zoals bonbons, toe te voegen aan uw bestelling. Bedankt voor uw positieve feedback!
Raymond van der Mars
Prima service, duidelijke uitleg en goed advies. Daarnaast concurrerende prijzen en leuk dat je bij je apparaat een mooi proefpakket krijgt met verschillende koffies en chocolade.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousBedankt voor uw positieve woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en het advies dat u heeft ontvangen. Het is fijn om te horen dat u het proefpakket met koffies en chocolade waardeert. We hopen dat u volop geniet van uw aankoop!
Hidde
Aardig personeel, goed geholpen in de winkel en aansluitend een mooie Jura gekocht.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousBedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat ons team u goed heeft geholpen en dat u tevreden bent met uw nieuwe Jura. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop!
Wim
Prima ervaring met de Heeren van 17. Vragen worden direct beantwoord. Mijn handkoffiemolen zassenhaus werd direkt geleverd met een leuke verrassing erbij!
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat fijn om te horen dat u een prima ervaring heeft gehad met De Heeren van 17! We zijn blij dat we uw vragen snel konden beantwoorden en dat uw Zassenhaus handkoffiemolen met een leuke verrassing is geleverd. Bedankt voor uw vertrouwen en tot de volgende keer!
Team "de zwaai"
Advies op maat met een prachtig apparaat en heerlijke koffie tot gevolg ;-)
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousHartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat ons advies op maat heeft bijgedragen aan uw ervaring met ons apparaat en de heerlijke koffie. We staan altijd klaar om u te helpen met het vinden van de perfecte koffie- of theeoplossing.
EdJ
Online koffie besteld bij deze mooie winkel. Ik had wat advies nodig, via WhatsApp direct antwoord. De bestelling werd binnen een dag geleverd en er zat zelfs wat lekkers bij. De koffie is heel erg lekker. Aanrader.
Antwoord van De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal DeliciousWat geweldig om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met onze online service! We zijn blij dat we u snel konden helpen via WhatsApp en dat uw bestelling snel en compleet bij u is afgeleverd. Fijn dat u geniet van de koffie! Dank voor uw aanbeveling en tot de volgende keer!
Team De Heeren van 17